Βιωματικά Σεμινάρια / Webinars

Ψυχοεκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη
Σεμινάρια ψυχολογίας δια ζώσης και διαδικτυακά
Σεμινάρια Ψυχολογίας ψυχολόγος νέο ηράκλειο ψυχολόγος αθήνα

Τα σεμινάρια ψυχολογίας απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από ψυχολογικά θέματα ή να αποκτήσουν νέες δεξιότητες διαχείρισης της καθημερινής τους ζωής.

Τα σεμινάρια έχουν ψυχοεκπαιδευτικό και βιωματικό χαρακτήρα και στόχος είναι τόσο η μετάδοση πληροφοριών, όσο και η αλληλεπίδραση, ο διάλογος και η βιωματική κατανόηση.

Αναφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως: οι ανθρώπινες σχέσεις, η αυτοεκτίμηση, οι δεξιότητες επικοινωνίας και οι τρόποι βελτίωσής τους, η σχέση μας με την αλλαγή και το καινούριο, η διαχείριση κρίσεων, αλλά και πιο εξειδικευμένα αντικείμενα όπως το άγχος, οι κρίσεις πανικού, η κατάθλιψη, κ.α.

Μέσω της παρουσίασης χρήσιμων πληροφοριών, της συζήτησης, και των βιωματικών ασκήσεων οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα αυτογνωσίας και να ανακαλύψουν νέες οπτικές γύρω από τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ολιγομελείς ομάδες ή μέσω διαδικτύου (webinars) και η διάρκειά τους ποικίλλει ανάλογα με το θέμα.

Για να ενημερώνεστε για μελλοντικά σεμινάρια μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για κάποια θεματική στον παρακάτω σύνδεσμο.